Vyber si tu správnou školu! Na on-line veletrhu VysokéŠkoly.cz

21. 1. 2021 | Pro uchazeče na VŠ

online veletrh školKoronavirová omezení letos pořádně zkomplikovala výběr vysoké školy uchazečům o studium. Všechny VŠ jsou zavřené, klasické veletrhy se nekonají, a tak mají studenti jen omezené možnosti, jak se o školách, fakultách i jednotlivých oborech dozvědět něco víc. VysokéŠkoly.cz proto připravily on-line platformu, která uchazečům pomůže s výběrem.

Na on-line veletrhu VysokéŠkoly.cz se budete moci setkat přímo se zástupci škol v živém chatu nebo při videohovoru. S vysokými školami se blíže seznámíte také ve virtuálním přednáškovém sále plném zajímavých videí. S výběrem pomůže propracovaný filtr škol, který zohlední vaše preference, či test „Na co se hodíš“. Ten dostanete zdarma při registraci ne webu veletrh.vysokeskoly.cz. Zdarma po registraci získáte také vstupenku na všechny tři dny veletrhu. Startujeme už 26. ledna! A s kým se na veletrhu potkáte?

České vysoké učení technické v Praze

ČVUT patří k největším a nejstarším technickým vysokým školám v Evropě. V současné době má ČVUT osm fakult (stavební, strojní, elektrotechnická, jaderná a fyzikálně inženýrská, architektury, dopravní, biomedicínského inženýrství, informačních technologií) a studuje zde přes 18 tisíc studentů. Pro akademický rok 2020/21 nabízíme svým studentům 214 akreditovaných studijních programů a z toho 84 v cizím jazyce. ČVUT vychovává odborníky v oblasti techniky, vědce a manažery se znalostí cizích jazyků, kteří jsou dynamičtí, flexibilní a dokáží se rychle přizpůsobovat požadavkům trhu.

Univerzita Karlova: Fakulta sociálních věd

Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy nabízí studium více než čtyř desítek bakalářských a magisterských oborů a programů z oblasti ekonomie, politologie, žurnalistiky a médií, sociologie nebo mezinárodních vztahů. Naši absolventi často zaujímají významná místa ve veřejném životě – jako odborníci na ministerstvech, při Evropské unii, v českých i nadnárodních komerčních společnostech, jako přední ekonomové v bankách, známí novináři, politici nebo členové výzkumných agentur. Pokud vás studium u nás zajímá neváhejte se zeptat našich studentů a studijního oddělení na chatu nebo na našich sociálních sítí – přímo pro vás jsme připravili facebookovou skupinu Uchazeči FSV UK. A společně se s námi potkáte on-line i na veletrhu!

Univerzita Hradec Králové

UHK je mladou a současně už zavedenou veřejnou vysokou školou existující od roku 1959. Ve více než 150 studijních programech u nás studuje kolem 6500 studentů českých a 500 studentů zahraničních. Nezaměnitelné charisma univerzitě dodává náš postupně se rozrůstající kampus Na Soutoku ležící v srdci krásného města Hradce Králové – ideálního místa pro klidné studium, pokud je potřeba, ale také divoké oslavy, když se u zkoušek zadaří. Co z tebe může být s diplomem z UHK? Na Pedagogické fakultě studují hudebníci, vychovatelé, učitelé, výtvarníci nebo koordinátoři prevence. Z Fakulty informatiky a managementu vyjdeš jako manažer, ekonom, cestovatel, ajťák či developer. Díky studiu na Filozofické fakultě z tebe může být sociální pracovník, archeolog, diplomat, učitel nebo sociolog. A Přírodovědeckou fakultu navštěvují budoucí biochemici, genetici, učitelé přírodních věd, ekologové a toxikologové. To ale zdaleka není vše! Mrkni na nás na veletrhu VysokéŠkoly.cz a zjisti víc.

Celkem se na veletrhu budete moci potkat s desítkami vysokých škol, univerzit a fakult. Chybět nebude ani Vysoká škola ekonomická v Praze, další fakulty Univerzity Karlovy, Ostravská univerzita nebo Masarykova univerzita v Brně.

Další články k tématu

7 důvodu, proč byste si neměli nechat ujít online veletrh VysokéŠkoly.cz

7 důvodu, proč byste si neměli nechat ujít online veletrh VysokéŠkoly.cz

On-line veletrh vysokých škol se blíží! Už 18. října se otevřou virtuální brány desítek českých univerzit a vysokých škol. Proč byste na on-line veletrhu neměli chybět? 1. Velký výběr VŠ Na on-line veletrhu si budete moci vybírat z desítek top českých vysokých škol a univerzit. Z veřejných nebudou chybět například Univerzita Karlova, Vysoké učení technické v Praze, Ostravská …