Kaufland jako zaměstnavatel v novém dizajnu a s mottem „Čas na změnu“

12. 2. 2021 | Uplatnění studentů a absolventů

zamestnavatel_kauflandZačátkem února společnost Kaufland uvádí do života nový dizajn své zaměstnavatelské značky a podpoří ho rozsáhlou HR kampaní.

„Snažíme se dostat se tak blízko našich cílových skupin, jak to jen jde. A právě tam – v autentických a pro ně jedinečných okamžicích, je oslovit. Opouštíme zavedené cesty HR marketingu a snažíme se v lidech nejprve nastartovat úvahy o jejich práci, kariéře, budoucnosti. Věříme, že při procházce se psem nebo při běhu, při vychutnávaní si ranní kávy nebo při jízdě autem, člověk o těchto věcech nejvíc přemýšlí. A pokud si u toho uvědomí, že právě nastal čas na změnu, jsme tu my a dáme mu to, po čem touží. Chceme se dostat do bodu nula při rozhodování o zaměstnání – chceme na pár vteřin člověka zastavit a nechat ho položit si otázky a rozhodnout se,“  říká Viera Uríková, vedoucí oblasti Recruiting a HR marketing.

Nový dizajn je skutečně jedinečný a inovativní. Upouští od prezentace zaměstnanců v práci, ponechává lidi v jejich běžném životě a motivuje je přemýšlet a rozhodnout se. Po vyřčená věty Je čas na změnu. ho Kaufland přitáhne k sobě. Oslovení potenciálních zaměstnanců je přímé a poukazuje na výhody každé nabízené pracovní pozice, vždy podle toho, o co člověk v té své jedinečné chvíli stojí.

Komunikační prostředky kampaně mají nezaměnitelný a ucelený styl – všechny informace a inzeráty jednoznačně asociují Kaufland – výrazná viditelnost díky použití červené barvy a zachycení cílových skupin v jejich civilním živote. Tak, jak to všichni dobře známe.

Je i u Vás „Čas na změnu“?

 

 

Další články k tématu

Kaufland Česká republika

Kaufland Česká republika

Jsme lídři na trhu s potravinami. Zakládáme si na rychlosti, kvalitě a vstřícnému jednání se zákazníky. Kromě České republiky působíme i v dalších 7 zemích Evropy a stále expandujeme. Někteří již možná ví, že jsme dceřinou společností skupiny Schwarz. Na českém trhu jsme poprvé představili v roce 1998, kdy jsme u nás otevřeli historicky první prodejnu. Nejsme však …

Trainee program u TOP zaměstnavatele

Trainee program u TOP zaměstnavatele

Máš ukončené vysokoškolské vzdělání a chuť stát se profíkem v oboru? Zkus u společnosti Kaufland Česká republika roční Trainee program a převezmi zodpovědnost hned od samého začátku. Poznáš všechny naše oblasti, budeš pracovat na svěřeném projektu a zaučení dostaneš od těch nejlepších. Startujeme, tak nečekej a přihlas se už teď!   Co tě u nás …