Třetí kolo přijímacího řízení na Univerzitě Tomáše Bati

7. 9. 2012 | Aktuality

Studenti, kterým se nepodařilo odmaturovat v řádném termínu, nemusí věšet hlavy. Fakulta technologická Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně vypisuje 3. kolo přijímacího řízení. Uchazeči budou přijímání na základě maturitního vysvědčení, jež je třeba dodat nejpozději do 2. 10. 2012. Přijímací zkoušky se tedy nekonají. Přihlášky podávejte do 18. 9. 2012.

Vybírat lze z těchto bakalářských oborů a specializací:

Líbí se Vám naše stránky?


Nevíte, co studovat? Za 5 minut to zjistíte!    Spustit test

  • Nanomateriály a biomateriály
  • Inženýrství ochrany životního prostředí
  • Komunikace v mezinárodní technické praxi
  • Materiálové inženýrství
  • Polymerní materiály a technologie
  • Medicínské a farmaceutické materiály
  • Biotechnologie
  • Technologická zařízení
  • Chemie a technologie potravin
  • Technologie a řízení v gastronomii
  • Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů

Více na http://web.ft.utb.cz

Další články k tématu

Univerzita Tomáše Bati bodovala v mezinárodním hodnocení

Univerzita Tomáše Bati bodovala v mezinárodním hodnocení

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB) vznikla teprve v roce 2001, ale již několik let patří mezi naše nejlepší vysoké školy a sklízí jeden úspěch za druhým. Jedním z nich je i umístění v žebříčku Emerging Europe and Central Asia 2019 (EECA), který vybírá ty nejlepší univerzity střední a východní Evropy a střední Asie. V rámci Česka je UTB …

číst více
OBOROVÝ SERIÁL – kam se hlásit, když chci chránit životní prostředí – část I

OBOROVÝ SERIÁL – kam se hlásit, když chci chránit životní prostředí – část I

Pokud vám není lhostejné, co se děje s přírodou kolem vás a chtěli byste se nějak aktivně zapojit do její ochrany, máte na výběr z mnoha vysokoškolských oborů, které vás na tuto profesní dráhu připraví. A protože oborů zabývajících se ekologií a enviromentalistikou je opravdu hodně, připravili jsme pro vás hned dva přehledy.  V prvním díle se mimo …

číst více
Máte rádi pivo? Naučte se vařit vlastní! Třeba na vejšce

Máte rádi pivo? Naučte se vařit vlastní! Třeba na vejšce

Vysokéškoly.cz vás už seznámily s možnostmi, jak se stát profesionálním sommeliérem. Nalijme si ale čistého vína, hroznový mok není pro každého a národním pokladem Čechů je už po staletí mok zlatavý. V současnosti navíc dost frčí minipivovary a v pivovarnictví jako takovém se točí velké peníze. Jak ale udělat kariéru na pivu? Základem všeho je být dobrým sládkem. …

číst více