Prezenčně i on-line. VŠE pořádá den otevřených dveří pro magistry

7. 3. 2022 | Aktuality

DOD VŠEV úterý 9. března se brány Vysoké školy ekonomické v Praze otevřou zájemcům o navazující magisterské studium. Jak je to s mýty, které o škole kolují? Jaký je studentský život na škole a co obnáší studium? Dozvědět se to budete moct v rámci on-line přednášky a v případě zájmu také osobně přímo na škole.

Program odstartuje ve 14 hodin obecným výkladem o VŠE. Následovat bude představení jednotlivých fakult školy. Představovací cyklus potrvá přes dvě hodiny a sledovat ho můžete on-line prostřednictvím stránek denotevrenychdveri.vse.cz. Během přenosu bude i prostor pro dotazy.

Ačkoliv je část programu DOD on-line, VŠE zájemce o studium nepřipraví ani o příležitost poznat univerzitu na vlastní kůži. Nasát atmosféru kampusu můžete během jedné ze čtyř prohlídek (od 11, 12, 13 a 17 hodin). Přímo ve škole v učebně SB 412 pak můžete shlédnout i zmíněnou on-line přednášku o škole a jejích fakultách.

DOD VŠE

Zdroj: VŠE

Další články k tématu

Nejdražší město střední Evropy. Láká ještě Praha zahraniční studenty?

Nejdražší město střední Evropy. Láká ještě Praha zahraniční studenty?

Do Česka každoročně míří studenti z celého světa. Za studium sice musí platit, právě výše školného – alespoň v porovnání s anglofonními zeměmi – je ale jedním z největších lákadel pro zahraniční studenty. Kvůli vysoké inflaci a rostoucím nákladům na život se ale studium v Česku v posledních letech prodražilo. Praha loni dokonce obsadila první místo v žebříčku zemí s nejdražším bydlením ve …

VŠE slaví 70 let od svého založení plesem i konferencí

VŠE slaví 70 let od svého založení plesem i konferencí

Píše se akademický rok 1952/53. Přípravy na vznik nové vysoké školy v Československu jsou v plném proudu. 1. září 1953 se oficiálně otevírá Vysoká škola ekonomická. Letos od tohoto dne uplynulo už 70 let. Výročí oslavila, a ještě oslaví hned několika významnými akcemi během celého roku 2023. Na podzim, konkrétně 21. října, se uskuteční akce Alumni Homecoming, …