Ostravská výstava vám pomůže vybrat VŠ

19. 11. 2015 | Aktuality

Nevíte ještě, na jakou školu se chcete hlásit? Váháte mezi vícero a nevíte, kterou vybrat? Pak se můžete inspirovat třeba na výstavě s názvem Učeň, středoškolák, vysokoškolák. Uskuteční se ve dnech 4. a 5. prosince 2015 na ostravském Výstavišti Černá louka.

Výstava je určena všem zájemcům o další studium po ZŠ a SŠ. Prezentovat se na ní budou odborné a střední školy, vyšší odborné školy, vysoké školy a jiná školská zařízení, které všechny budou připraveny poskytnout zájemcům podrobné informace o tom, co právě jejich instituce může svým studentům nabídnout.

Návštěvníci akce se však budou moci dozvědět více o novinkách v oblasti školství a vzdělání, setkat se se zástupci škol z celého Moravskoslezského kraje i okolí a mnoho dalšího. Cílem výstavy je rovněž poukázat na technické obory a jejich využití v Moravskoslez­ském kraji.

Zdroj: www.cerna-louka.cz
Zdroj foto: FreeImages.com

Další články k tématu

7 důvodu, proč byste si neměli nechat ujít online veletrh VysokéŠkoly.cz

7 důvodu, proč byste si neměli nechat ujít online veletrh VysokéŠkoly.cz

On-line veletrh vysokých škol se blíží! Už 18. října se otevřou virtuální brány desítek českých univerzit a vysokých škol. Proč byste na on-line veletrhu neměli chybět? 1. Velký výběr VŠ Na on-line veletrhu si budete moci vybírat z desítek top českých vysokých škol a univerzit. Z veřejných nebudou chybět například Univerzita Karlova, Vysoké učení technické v Praze, Ostravská …