Blesková reportáž z Miss Academia 2011

1. 4. 2011 | Stojí za přečtení

Jak probíhalo finále klání nejhezčích vysokoškolských studentek o korunku Miss Academia? Čím porotu okouzlila ta nejoslnivější krasavice? Přinášíme Vám reportáž přímo z místa a jako bonus rozhovor s vítězkou a fotky.

Na pódium přichází dívky v andělsky bílých šatech. Postupně snímají z obličeje škrabošky a představují se porotě a publiku. Rozmanité tváře napovídají, že rozhodování nebude snadné. Dívky se účastní disciplín, ve kterých odpovídají na moderátorovy otázky, nebo hrají pantomimu. Slavnostní večer doplňuje kulturní program, kdy tanečníci předvádí své umění. Dívky se mezitím převlékají do druhých šatů, tentokrát ostře červených. Moderátorovi nechybí po dobu slavnostního večera humor, nakonec ale přece rozhodne, že přišel čas na předávání vítězných korunek. Šerpa s nápisem Miss Academia 2011 nakonec dopadá na ramena studentce Univerzity Jana Amose Komenského v Praze Pavlíně Kadlecové, která si odnáší kromě titulu krásy i hodnotné ceny. Titul I. Vicemiss potom získává Markéta Břízová z Ostravy a II. Vicemiss Nikola Vavříčková z Rosic u Brna.

Rozhovor s Miss Academia 2011 Pavlínou Kadlecovou

Stala jste se Miss Academia 2011! Jak se cítíte?
Jsem šťastná a překvapená! Cítím se najednou volná.
Co považujete za nejnáročnější část večera?
Náročný byl celý dnešní večer, a to zejména na psychiku.
Chcete se módě a modelingu věnovat nadále?
Doposud jsem se účastnila Miss léto, kde jsem získala titul Miss sympatie, Miss východní Čechy a Miss Špindl, kde jsem obsadila první místo. Titul Miss Academia 2011 považuji za největší úspěch.
Čím se chcete v budoucnu zabývat?
Chtěla bych pracovat v televizi jako moderátorka nebo hlasatelka zpráv. Nevylučuji ani práci v oboru Public Relations. Zajímám se totiž o rétoriku, žurnalistiku a baví mě vystupování před lidmi.
Co vzkážete čtenářům serveru VysokeSkoly.cz?
Zkuste se také přihlásit do soutěže. Máte totiž šanci vyhrát, i když si zprvu nevěříte. Já sama jsem byla před soutěží nervózní a nakonec všechno dobře dopadlo.

Další články k tématu