Miss academia

Už jste hlasovali pro svou letošní Miss Academia?

Populární přehlídka krásy, talentu a inteligence, jimiž oplývají české studentky, tedy soutěž Miss Academia, vstoupila počátkem března do své další etapy. Od 5. března až do 23. dubna do 20:00 hod. totiž může široká veřejnost hlasovat o tu, podle nich, nej studentku vysoké či vyšší odborné školy. Hlasování probíhá online prostřednictvím sítě Facebook a fanoušci mohou vybírat mezi …

číst více

Blesková reportáž z Miss Academia 2011

Jak probíhalo finále klání nejhezčích vysokoškolských studentek o korunku Miss Academia? Čím porotu okouzlila ta nejoslnivější krasavice? Přinášíme Vám reportáž přímo z místa a jako bonus rozhovor s vítězkou a fotky.

číst více

Miss Academia 2011 spustila online hlasování

Už od čtvrtka 10. února je možné zapojit se do hlasování o nejkrásnější vysokoškolačku v soutěži MISS ACADEMIA 2011. Hlasování probíhá na webových stránkách www.missacademia.cz a www.studenta.cz. Kromě fotografií je tam k vidění i krátký video-rozhovor s odpovědmi na tři otázky, které vymysleli fanoušci MISS ACADEMIA na Facebooku. „Motto letošního patnáctého ročníku zní andělsky krásná, po čertech chytrá. Snažíme se vyvrátit mylné …

číst více

Reportáž: Která z nich bude Miss Academia?

Lavice plné tašek s malovátky, silonkami a rozházenými kusy oblečení. Takto netradičně vypadala jedna z učeben Fakulty strojního inženýrství brněnského Vysokého učení technického druhý lednový pátek. Pět desítek slečen se tam připravovalo na casting soutěže Miss Academia 2011.

číst více

Startuje 15. ročník MISS ACADEMIA ČR

Andělsky krásná, po čertech chytrá – taková bude patnáctá vítězka MISS ACADEMIA ČR 2011. Náborová kampaň soutěže o nejkrásnější a nejchytřejší vysokoškolačku právě odstartovala. O titul MISS ACADEMIA ČR 2011 mohou bojovat všechny vysokoškolské studentky navštěvující prezenční či kombinovanou formu studia, jejichž věk nepřesahuje 26 let. Dívky se mohou přihlásit na webových stránkách soutěže (www.missacademia.cz) do 31. prosince 2010 nebo v rámci právě připravované …

číst více