Soutěž: která kolej je ta "nej"?

7. 4. 2013 | Aktuality

Stejně jako dva roky předtím, i letos se můžete zapojit do soutěže Excelent Kolej roku. Ta svým pojetím odráží spokojenost studentů se svým kolejním bydlením, neboť v ní mají možnost vyjádřit, co je pro ně na koleji nejdůležitější k tomu, aby se v ní cítili dobře.

Hlasovat lze na facebookových stránkách www.facebook.com/KolejRoku.cz, a to až do 21. dubna 2013. Hlavní cenou v soutěži Excelent Kolej roku 2013 je 10 000 piv Excellent od Gambrinusu a 3 000 baget Simply Fresh od Hamé. Kromě hlavní soutěže jsou ale vypsány i dvě vedlejší kategorie: Kolejní jízda, která je soutěží nejzajímavějších studentských videí z kolejní party, a dále Kolejní pokoj, kde se vítězem stane autor nejlepší fotky kolejního pokoje. V případě první zmíněné se hraje o dárky věnované firmou Jägermeister, u druhé jsou ve hře dva ASUS MeMO Pady.

V loňském roce anketu vyhrála kolej Pod Palackého vrchem při Vysokém učení technickém v Brně, Kolejí roku 2011 se stala kolej Harcov patřící k Technické univerzitě v Liberci. Pořadatelem soutěže je studentský magazín Studenta.cz

Více informací a podmínky soutěže lze nalézt na webových stránkách www.kolejroku.cz.

Zdroj: www.kolejroku.cz Zdroj foto: www.kolejroku.cz