Vysoká škola Newton zaplatí rok studia obětem tornáda

13. 7. 2021 | Aktuality

Stipendium Newton University obětem tornádaKoncem června zasáhlo jižní Moravu tornádo. Vyžádalo si několik lidských životů a zničilo desítky domů. Pomoc obětem ničivého živlu nyní nabízí soukromá Vysoká škola Newton. Lidem ze zasažené oblasti poskytne stipendium ve výši ročního školného na bakalářské a magisterské studium.

„Po zasedání představenstva školy jsme se rozhodli pro pomoc v podobě stipendia ve výši ročního školného na bakalářské a magisterské studium. Rozumíme tomu, že jdou teď úspory zasažených jihomoravských rodin nečekaně jinam. Proto přicházíme s možností, jak jim splnit studijní sen i přes následky katastrofy,“ vysvětluje rektor školy Jan Mojžíš.

Škola nabízí pomoc lidem ze zasažených oblastí, kteří se prokážou trvalým pobytem v Lužicích, Hruškách, Moravské Nové Vsi, Mikulčicích, Týnci a v poničené části města Hodonín.

„Pokud se studenti u přijímacího řízení prokáží trvalým pobytem v zasažené oblasti a následně u něj uspějí, mají automaticky oba semestry v akademickém roku 2021/2022 kompletně zdarma,“ doplňuje vedoucí studijního poradenství Nikola Konečná.

Vysoká škola Newton se zaměřuje na podnikání, management, marketing, řízení lidských zdrojů a v profesním vzdělávání i na aplikovanou psychologii. Studenti si na škole nejvíce chválí interaktivní výuku s úzkým propojením do praxe a osobní přístup vyučujících, kteří patří k lídrům ve svém oboru.

Uchazeči o stipendium mohou studium absolvovat prezenční i kombinovanou formou. Přijímací řízení se uzavírá 30. září.

Další články k tématu

Newton University získala členství v prestižní Business Graduates Association

NEWTON University s potěšením oznamuje, že se stala členem v Business Graduates Association (BGA), mezinárodní organizaci se sídlem v Londýně, která zajišťuje členství, akreditace a kvalitu pro prestižní světové byznysové školy. NEWTON University sídlící Praze, Brně a Bratislavě, se pyšní řadou ocenění. Jedním z nich je například fakulta roku, kterou sami studenti udělili NEWTONU již […]

číst více

Vidíte se jako budoucí podnikatel? Pak studujte na Newton University

NEWTON University připravuje své studenty na skutečný svět businessu. Ať už se vidí jako úspěšní manažeři nebo mají vizi vlastního podniku. Jako jediná škola se zaměřuje na podporu a rozvoj budoucích podnikatelů, kteří mají touhu převést své nápady do úspěšných podnikatelských projektů. Tato vysoká škola nabízí širokou škálu zdrojů, programů a podpůrných služeb, které studentům […]

číst více