Vysoká škola Newton zaplatí rok studia obětem tornáda

13. 7. 2021 | Aktuality

Stipendium Newton University obětem tornádaKoncem června zasáhlo jižní Moravu tornádo. Vyžádalo si několik lidských životů a zničilo desítky domů. Pomoc obětem ničivého živlu nyní nabízí soukromá Vysoká škola Newton. Lidem ze zasažené oblasti poskytne stipendium ve výši ročního školného na bakalářské a magisterské studium.

„Po zasedání představenstva školy jsme se rozhodli pro pomoc v podobě stipendia ve výši ročního školného na bakalářské a magisterské studium. Rozumíme tomu, že jdou teď úspory zasažených jihomoravských rodin nečekaně jinam. Proto přicházíme s možností, jak jim splnit studijní sen i přes následky katastrofy,“ vysvětluje rektor školy Jan Mojžíš.

Škola nabízí pomoc lidem ze zasažených oblastí, kteří se prokážou trvalým pobytem v Lužicích, Hruškách, Moravské Nové Vsi, Mikulčicích, Týnci a v poničené části města Hodonín.

„Pokud se studenti u přijímacího řízení prokáží trvalým pobytem v zasažené oblasti a následně u něj uspějí, mají automaticky oba semestry v akademickém roku 2021/2022 kompletně zdarma,“ doplňuje vedoucí studijního poradenství Nikola Konečná.

Vysoká škola Newton se zaměřuje na podnikání, management, marketing, řízení lidských zdrojů a v profesním vzdělávání i na aplikovanou psychologii. Studenti si na škole nejvíce chválí interaktivní výuku s úzkým propojením do praxe a osobní přístup vyučujících, kteří patří k lídrům ve svém oboru.

Uchazeči o stipendium mohou studium absolvovat prezenční i kombinovanou formou. Přijímací řízení se uzavírá 30. září.

Další články k tématu