Soutěž pro studenty architektury

17. 1. 2012 | Aktuality

Časopis Bydlení IQ vyhlásil již 3. ročník soutěže pro studenty architektury. Studenti z dotčených či příbuzných fakult do ní mohou zapojit svůj školní projekt na téma bydlení zpracovaný v některém z posledních dvou semestrů (letní semestr 2011 a zimní semestr akademického roku 2011/12). Do soutěže se mohou zaregistrovat do 15. února 2012 na mailové adrese konecna.21@gmail.com. Samotný soutěžní projekt lze pak odevzdat v digitální podobě (pdf) nejpozději do 28. února 2012 redakci časopisu Bydlení IQ; nejlépe mailem, případně na DVD zaslaným na adresu redakce.

Obsahem předloženého projektu má tvořit dispozičně-provozní a architektonické řešení; situace, půdorysy, řezy, vizualizace, koncepční schémata a skici, příp. schémata konstrukční (bez podrobného konstrukčního řešení u bakalářských prací) a autorská zpráva. Předložený projekt by měl mít formu plakátu (max. 3 plakáty do velikosti cca A1), nebo stránkového portfolia (max. 15 stran). Celý soubor by přitom neměl přesáhnout velikost 50 MB.

Soutěž sestává z celkem dvou kol. Na soutěžící, kteří se umístí na prvních třech místech, čeká finanční odměna ve výši postupně 40 000 Kč, 20 000 Kč a 10 000 Kč.

Podrobné informace o soutěži najdete na www.bydleni-iq.cz

Zdroj: www.bydleni-iq.cz

Další články k tématu