Manažer roku - soutěž o nejlepší studentskou esej

23. 1. 2014 | Aktuality

Umíte dobře psát a zajímá vás management? Zapojte se do soutěže Manažer roku a vyhrajte laptop či mobil. Tematicky se soutěž zaměřuje na roli manažera a důsledky jeho rozhodnutí.

Vybrat si můžete ze dvou témat:

1. Jaká by měla být role úspěšného manažera v české společnosti (society)?

V rámci tohoto tématu je úkolem soutěžících zamyslet se nad dopady činnosti manažera na zákazníky, zaměstnance i veřejnost a stát, a také nad jeho morálními závazky a povinnostmi.

2. Jak srovnávat úspěšné manažery?

Cílem práce by mělo být navržení komplexního multikriteriálního modelu hodnocení úspěšného manažera. Model by měl poskytnout kvantitativní výsledky hodnocení, které se budou dát snadno porovnat.

Uzávěrka soutěže je 7. března do 12 hodin. Délka práce by neměla přesáhnout 15 normostran. Informace k formální úpravě a dalším náležitostem esejí naleznete na stránkách soutěže. Eseje zasílejte mailem na joklova@cma.cz. V prvním kole bude 31. března vybráno deset finalistů, kteří spolu budou soutěžit ve druhém kole o první tři místa. Všichni finalisté vyhrají věcné ceny, na vítěze pak čekají laptopy a mobily. Autoři nejkvalitnějších esejí budou 24. dubna 2014 pozváni na slavnostní galavečer za účasti čtyř set manažerů, vrcholných politiků a médií.

Soutěž vyhlašuje Svaz průmyslu a dopravy ČR, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Česká manažerská asociace ČR jako vyhlašovatelé soutěže Manažer roku. Mediálním partnerem soutěže je magazín Studenta.

Zdroj: webové stránky www.manazerroku.cz

Zdroj fotografie: Stock.Xchange

Další články k tématu