Prodloužení termínů podání přihlášek na JČU

19. 3. 2012 | Aktuality

Fakultu rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity také pozdržela příjem přihlášek. Do bakalářského oboru Rybářství a do magisterských oborů Rybářství a Aquaculture se termín prodlužuje do 31. března 2012 včetně. Přihlášky do bakalářského oboru Ochrana vod lze zasílat do 16. dubna 2012. Rozhoduje datum na poštovním razítku.

Fakulta rybářství a ochrany vod byla založena 1. září 2009, jedná se o nejmladší a nejmenší fakultu při Jihočeské univerzitě. Se svým zaměřením na rybářství, akvakulturu, ochranu vod a komplexní systémy, je v současné době jedinou svého druhu ve střední Evropě. Na FROV JU lze studovat obor Rybářství na všech stupních studia v prezenční i kombinované formě. V angličtině je akreditován obor Aquaculture v magisterském stupni a obor Fishery v doktorském stupni studia. Nově bude od akademického roku 2012/2013 otevřen bakalářský obor Ochrana vod.

Také termín pro podávání přihlášek do přijímacího řízení na Pedagogickou fakultu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích byl prodloužen do 30. března 2012.

Zdroj: tisková zpráva