Přihlášku na VŠE je možné podat do 30. dubna

17. 4. 2021 | Aktuality

Přihlášku na VŠE je možné podat do 30. dubnaDo uzávěrky přihlášek na bakalářské a navazující magisterské studium v češtině na VŠE zbývají poslední týdny. Přihlášky na Fakultu financí a účetnictví, Fakultu mezinárodních vztahů, Fakultu podnikohospodářskou, Fakultu informatiky a statistiky a Fakultu managementu mohou zájemci podávat do 30. dubna 2021. Národohospodářská fakulta přijímá přihlášky do 31. května 2021.

V návaznosti na úpravy maturitních zkoušek, které zveřejnilo MŠMT v březnu 2021, fakulty VŠE v rámci přijímacího řízení nebudou u uchazečů o studium v bakalářských studijních programech vyžadovat ústní maturitní zkoušku z českého a cizího jazyka.

Každá fakulta má jiné podmínky přijímacího řízení, proto uchazečům doporučujeme pozorně si daná kritéria prostudovat.

Do anglicky vyučovaných programů je možné se hlásit také do 30. dubna s výjimkou programu BBA (10. června 2021). Podrobnosti ZDE.

Důležité odkazy pro uchazeče:

Podat přihlášku ke studiu na VŠE

VŠE deadline přihlášky

Další články k tématu

V Česku zůstane pracovat skoro 50 procent zahraničních absolventů

V Česku zůstane pracovat skoro 50 procent zahraničních absolventů

V České republice zůstává pracovat po ukončení studia téměř 50 procent zahraničních studentů. Vyplývá to z nedávného průzkumu Domu zahraniční spolupráce (DSZ). Zahraniční studenti jsou se studiem v Česku spokojeni a po absolvování ve většině případů nalézají práci ve stejném či příbuzném oboru. Do průzkumu se zapojilo přibližně 4500 zahraničních absolventů českých vysokých škol. Zhruba 69 procent z nich …