Obléknout se do barev Masarykovy univerzity můžete nově i v Telči

17. 6. 2019 | Aktuality

DSCF6700Nejenom v Brně nyní najdete obchod nabízející trička, mikiny a další merch Masarykovy univerzity. K původnímu obchodu sídlícímu v útrobách brněnského kina Scala nyní přibyl další ve 100 kilometrů vzdálené Telči.

„Spuštěním Munishopu v Telči reagujeme především na poptávku našich návštěvníků. Jde ale i o prezentaci univerzitní značky v místě, které patří v letních měsících k nejnavštěvovanějším turistickým cílům na Vysočině,“ vysvětluje Jaroslav Makovec, ředitel Univerzitního centra Telč.

Telčský Munishop byl otevřen u příležitosti oslav 100. výročí Masarykovy univerzity. Najdete ho hned vedle místního zámku v historickém centru města. Kromě univerzitního oblečení a dalších reklamních předmětů jsou v nově otevřeném obchodě k dostání také tituly z nakladatelství Munipress. Pokud byste do Munishopu chtěli zavítat, můžete tak učinit ve všední dny od osmi do šestnácti hodin, o víkendu až do devatenácti hodin.

Po nákupech pak můžete využít další služby Univerzitního centra. To nabízí studijní programy v rámci celoživotního vzdělávání, letní kurzy i různé přednášky a konference.

Kdyby se vám v horkých letních dnech nechtělo cestovat do Telče ani do Brna, jako další variantu můžete využít internetový Munishop.

Zdroj: muni.cz

Další články k tématu