Nové partnerství a programy. UNYP se spojila s Dublin Business School

21. 11. 2021 | Aktuality

UNYPCo spojuje Irsko a Česko? Třeba nové partnerství, které uzavřela University of New in Prague (UNYP) s Dublin Business School (DBS)! Výsledkem tohoto spojenectví budou nové magisterské programy na pražské soukromé škole. UNYP tak rozšíří svou už tak bohatou nabídku mezinárodních studijních programů.

„Jsme nadšení, že se povedlo na český trh přivézt nového váženého univerzitního partnera. Na novém magisterském programu stále pracujeme, ale už teď mohu říci, že bude nabízet vysoce žádané dovednosti, které odrážejí poptávku a potřeby obchodních a marketingových profesí,” nastínil podobu budoucího programu generální manažer UNYP Sotiris Foutsis.

Dublin Business School je s devíti tisíci studenty v současné době největší nezávislou vysokoškolskou institucí v Irsku. Dohromady nabízí přes 100 akreditovaných programů napříč všemi úrovněmi. V Dublinu na DBS momentálně studuje okolo tří tisíc mezinárodních studentů z více než 70 zemí světa.

“Jde o vskutku vzrušující počin jak pro Dublin Business School tak i pro UNYP, který jen podtrhuje závazek budovat značku DBS na mezinárodní úrovni a zároveň podporovat vysokoškolské vzdělání i za hranicemi Irska,“ doplňuje Foutsisův irský protějšek Andrew Conlan-Trant, prezident DBS

Všechny nové programy budou schváleny státní nezávislou agenturou Quality and Qualifications Ireland a českým ministerstvem školství.

Kromě irské školu spolupracuje UNYP také s partnerem ze zámoří. “Na UNYPu se podařilo úspěšně vytvořit ucelené portfolio bakalářských programů. Jsme hrdí na to, že našim studentům přinášíme to nejkvalitnější vzdělání skrze prestižní partnerské instituce z celého světa. Naše dlouhodobé partnerství se State University of New York, Empire State College zprostředkovává našim studentům velmi cenné americké vzdělání už více než 20 let,“ uzavírá Foutsis.

Zdroj: UNYP