Módní a modelingové fotografie na technické univerzitě!

26. 2. 2011 | Tiskové zprávy

Krásné modelky a charismatické modely můžete od 2. března vidět na fotografiích předního ostravského modelingového fotografa TRAN MINH HOANGA v galerii VŠB-Technické univerzity Ostrava.

Hoang se fotografování módy věnuje teprve od Srpna roku 2009 a za tak krátkou dobu se již vypracoval v profesionála, který se může pochlubit nejen spoluprací se zahraniční modelingovou agenturou, ale také s vizážistou Pavlem Bauerem.

Rodák z Vietnamu se do České republiky přistěhoval ve svých dvou letech. V současné době je studentem 4. ročníku Fakulty elektrotechniky a informatiky Vysoké školy báňské-Technické univerzity Ostrava, oboru Biomedicíncké inženýrství. Aby ani technice nezůstal nic dlužen, řada fotografií vzniká právě na půdě technické univerzity. Umělcova hra se světlem se stala ve světě módy uznávanou a jeho fotografie zdobí booky modelek před jejich výjezdem do zahraničí.

„Původně jsem fotografoval krajiny a květiny, pak mne zaujal svět módy. Uvidím, co mě v budoucnu bude živit. Zda fotografování, nebo obor, který studuji“, dodává s úsměvem Hoang.

Pokud se i vy rádi podíváte na krásné tváře a šaty, máte jedinečnou příležitost . Výstava v galerii VŠB-TUO potrvá do 31. března 2011, galerie je otevřena vždy od 8.00 do 17.00.

Mgr. Táňa Kantorková
manažerka pro vnější vztahy
telefon: 597 323 700 e­.mail: tana.kantorkova@vsb.cz