Měsíc absolventů online začíná už za pár dní

27. 3. 2014 | Aktuality

Prvního dubna odstartuje akce s názvem „Měsíc studentů a absolventů“. Jde v zásadě o online pracovní veletrh pořádaný firmou Jobs.cz. Tuto příležitost mohou využít všichni studenti vysokých škol, kteří chtějí zlepšit své šance na uplatnění na pracovním trhu. Měsíc absolventů probíhá virtuálně na webových stránkách akce, kde se během celého dubna budou objevovat nabídky volných pracovních míst a stáží v prestižních firmách.

Kromě možnosti najít stáž či dokonce stálé zaměstnání, je zde možnost položit jakoukoliv otázku personalistům ze spolupracujících firem, ať již vás zajímají platové podmínky, benefity, náplň práce či možnost vyjet do zahraničí. Také se můžete nanečisto seznámit s videodotazníkem – jde o součást výběrového řízení používanou ve stále více společnostech, kdy se uchazeč sám natáčí na webkameru a odpovídá na otázky. Součástí Měsíce absolventů jsou i soutěže o zajímavé ceny.

Události se můžete zúčastnit přímo na jejím oficiálním webu, kde stačí zadat Váš e-mail a posléze budete na začátek akce upozorněni. Druhou možností je přidat se k události na Facebooku.

Zdroj: webové stránky http://mesicabsolventu.jobs.cz/