Mendelova univerzita stále přijímá přihlášky

6. 8. 2016 | Aktuality

Zájemci o studium na Mendelově univerzitě v Brně mají stále možnost podat přihlášku k některým oborům. Univerzita vyhlásila přijímací řízení u zcela nových oborů Správa zeleně a Floristická tvorba. Do konce července trvá možnost přihlásit se také do bakalářského studijního programu Specializace v pedagogice či technicko-ekonomických oborů.

Do 15. srpna mohou podávat přihlášky zájemci o studium na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně.

Ta vypsala druhé kolo přijímacího řízení u standardních oborů a zcela nově také u oborů Správa zeleně a Floristická tvorba. Další obor otevřený i v druhém kole přijímacího řízení vzdělává odborníky pro oblast správy zeleně zajišťované na městských a obecních úřadech a správách významných objektů zahradní a krajinářské architektury.

Více informací zde.

Další články k tématu

Ještě není pozdě na přihlášku aneb které VŠ ještě berou

Mysleli jste si, že už to nestihnete? Omyl! Ten správný čas na podání přihlášky uzrál právě teď. Řada vysokých škol po celém Česku totiž stále přijímá přihlášky zájemců o studium. Výběr už sice není tak široký jako v březnu, přesto je v nabídce spousta oborů, které stojí za pozornost. Takže zbývá zodpovědět otázku: Kam to […]

číst více