Jste student nebo absolvent a hledáte práci? Přijďte na JobsChallange!

14. 11. 2018 | Uplatnění studentů a absolventů

veletrh_jobchallenge2

120 zaměstnavatelů z patnácti oborů v jeden den na jednom místě. Stihnete je obejít všechny? Možnost budete mít už ve středu 21. listopadu v Brně během Veletrhu práce JobChallenge, kde se sejdou české i mezinárodní firmy, a to s jediným cílem – rekrutovat nové lidi do svých řad. Studentům budou nabízet jak zaměstnání na plný úvazek, tak i stáže nebo trainee programy.

„Veletrh je především o osobním setkání a zážitcích, získání nových kontaktů, nahlédnutí do firemních kultur a jejich porovnání,“ vysvětluje Veronika Čechová, koordinátorka akce. Kromě stánků, kde si bude možné osobně popovídat se zaměstnavateli, si můžete na JobChallenge vyzkoušet pohovor nanečisto a nechat si okem profesionála zhodnotit životopis.

Některé firmy se představí také během půlhodinových TALK shows, kde o své zkušenosti se vstupem na pracovní trh promluví i absolventi vysokých škol. A protože v dnešní době rozhoduje o volbě zaměstnání nejen pracovní náplň a výše výplaty, rozhodly se firmy vtáhnout návštěvníky přímo do centra dění jejich kanceláří prostřednictví 3D projekce. Řada firem vám umožní vyzkoušet si budoucí zaměstnání rovnou na místě. Budete si moci osahat nejmodernější technologie, experimentovat ve vakuu, nebo si udělat airbrush tetování.

Po práci vždy musí následovat odpočinek a ten si můžete dopřát přímo na veletrhu v chill-out zónách, kde bude zajištěno občerstvení a pojízdná kavárna. Můžete si tam také zasoutěžit o dron nebo letenky.

veletrh_jobchallenge1

Pokud aktuálně zaměstnání ještě nehledáte můžete si jít na veletrh jen rozšířit obzory o pracovních příležitostech, případně zajít za firmou, kterou jste zdráhali oslovit. Ne všechny pracovní nabídky jsou totiž zveřejněné na netu a osobní kontakty jsou k nezaplacení. „Minulý rok jsem se šla na veletrh jen nezávazně podívat, ale letos mám v plánu už konkrétní firmy oslovit, protože budu končit studium,“ popisuje svou zkušenost Hana Cukrová, studentka Masarykovy univerzity.

Kompletní program veletrhu JobsChallenge včetně seznamu všech zaměstnavatelů najdete zde. Vstup je zdarma!

 

Další články k tématu

Kaufland Česká republika

Kaufland Česká republika

Jsme lídři na trhu s potravinami. Zakládáme si na rychlosti, kvalitě a vstřícnému jednání se zákazníky. Kromě České republiky působíme i v dalších 7 zemích Evropy a stále expandujeme. Někteří již možná ví, že jsme dceřinou společností skupiny Schwarz. Na českém trhu jsme poprvé představili v roce 1998, kdy jsme u nás otevřeli historicky první prodejnu. Nejsme však …