FSv ČVUT vyhlásila fotografickou soutěž pro studenty

10. 11. 2015 | Aktuality

Fakulta stavební Českého vysokého učení technického v Praze (FSv ČVUT) vyhlásila už 8. ročník fotografické soutěže Tvýma Očima. Je určena pro studenty středních škol a dále pak pro studenty a zaměstnance FSv. V letošním roce se mohou poprvé zapojit i studenti fakulty, kteří vyjeli studovat do zahraničí.

Pro studenty jsou na výběr dvě témata a ve hře pak velmi atraktivní ceny pro vítěze, které vybere odborná porota, ale rozhodovat o nich bude i divácké publikum na Facebooku soutěže.

Témata soutěže Tvýma Očima 2015 určená pro studeny středních škol a FSv jsou:

  • Horizontály a vertikály života
  • Stavba pro 21. století

Cílem soutěže je zvýšit mezi mladými lidmi zájem o prostředí, v němž žijí, o architekturu, budovy a stavby, jejich kvality i jejich kulturní a sociální aspekty. Současně chce organizátor touto soutěží upozornit na kreativní možnosti studia na Fsv ČVUT.

Téma Stavba pro 21. století mohou zvolit ti, kdo se chtějí zapojit do soutěže probíhající na Facebooku a kde o vítězi rozhodne veřejnost (prostřednictvím „lajků“). Do této soutěže lze zapojit pouze jeden snímek.

Fotografií na téma Horizontály a vertikály života lze zaslat až pět. Soutěžní práce na toto téma se posílají přímo organizátorovi přes registrační formulář a vítěze vybere odborná porota. Zúčastnit se však lze obou soutěžních kategorií.

Soutěžní práce budou přijímány nejpozději do 30. listopadu 2015. Autoři nejlepších snímků vybraných v soutěži získají hodnotné ceny. Více informací o podmínkách a harmonogramu soutěže najdete na stránkách tvymaocima.fsv­.cvut.cz.

Zdroj: tvymaocima.fsv­.cvut.cz