Druhé kolo přijímacích řízení na fakulty VUT

23. 6. 2012 | Aktuality

Pokud jste v prvním kole přijímacích zkoušek na vysoké školy neuspěli, tak nezoufejte. Například fakulty Vysokého učení technického v Brně nabízí letní termíny druhých kol přijímacích řízení. Přihlášky je možné stále ještě posílat na fakultu chemickou, podnikatelskou, elektrotechniky a komunikačních technologií a na ústav soudního inženýrství.

Fakulta chemická: Až do 1. srpna 2012 je možné zasílat přihlášky pro bakalářské programy Chemie a chemická technologie a Chemie a technologie potravin. Oba programy je možné studovat jak formou prezenční, tak formou kombinovanou. Program Chemie a chemické technologie zahrnuje obory: Chemie, technologie a vlastnosti materiálů, Chemie a technologie ochrany životního prostředí, Spotřební chemie a Chemie pro medicínské účely. V studijním programu Chemie a technologie potravin jsou to následující obory: Biotechnologie a Potravinářská chemie.

Fakulta podnikatelská: Tato fakulta nabírá studenty již pouze do programu celoživotního vzdělání, kam si mohou zájemci o studium podat přihlášky až do 27. srpna 2012. Studijní programy jsou formou kombinovanou a v nabídce jsou: Ekonomika podniku, Účetnictví a daně a Manažerská informatika.

Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií: Do 31. července je stále možné podat si přihlášku na bakalářský obor Angličtina v elektrotechnice a informatice. Do 24. srpna jsou přijímány přihlášky do programu celoživotního vzdělávání.

Ústav soudního inženýrství: Až do 30. září je možné podat přihlášku do Kurzu technického znalectví. Jedná se o kombinovanou formu studia, které je placené.