Do konce roku se můžete zúčastnit fotografické soutěže „Chemie je cool“

15. 12. 2010 | Aktuality

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze vyhlašuje fotografickou soutěž s názvem „Chemie je cool“.. Soutěže se může zúčastnit každý, komu bude do konce tohoto roku minimálně patnáct a maximálně devatenáct let a uzávěrka prvního kola je již 31. prosince tohoto roku. Hlavní cenou v soutěži je fotoaparát Olympus.

Úkolem soutěžících je zachytit na maximálně pěti fotografiích zajímavé okamžiky z jejich každodenního života, ať již ze školy, z domova nebo z volnočasových aktivit, v nichž se bude odrážet pozitivní vliv chemie na lidský život. Cílem soutěže je zprostředkovat žákům chemii jako něco, bez čeho by nebylo možné žít, a přinést jim zamyšlení nad tím, jak nám moderní chemie v životě pomáhá.

Snímky je potřeba zaslat v nejvyšší kvalitě mailem na adresu fotosoutez@vscht.cz, nebo v papírové podobě na adresu VŠCHT Praha, Technická 5, 166 28 Praha 6, přičemž obálka musí být označena slovem Fotosoutěž. Přiložen musí být krátký popis snímků a vyplněná přihláška. Soutěž bude rozdělena do tří kol a na konci každého kola bude možno vyhrát drobný dárek od Vysoké školy chemicko-technologické. Na začátku roku 2011 pak bude vyhlášen hlavní vítěz. Pokud se vaše práce umístí mezi nejlepšími, bude mít také čestné místo na výstavě a v kalendáři, který bude po ukončení soutěže vydán.

Přihlášku a další detaily soutěže je možno stáhnout z webových stránek Vysoké školy chemicko-technologické.

Zdroj fotografie: Stock.Xchng