Velké firmy nabídnou práci brněnským studentům

30. 10. 2010 | Aktuality

Kongresové centrum na brněnském Výstavišti se zaplní studenty hledajícími práci a zástupci společností práci nabízejících. 10. listopadu se zde koná čtvrtý ročník veletrhu pracovních příležitostí JobChallenge pořádaný Kariérním centrem Masarykovy univerzity.

Letošní ročník veletrhu slibuje účast 2000 studentů všech brněnských vysokých škol a více než 35 renomovaných společností, představujících své pracovní příležitosti. Veletrh je otevřen všem studentům i absolventům vysokých škol, vstup je zdarma.

Účast na veletrhu přislíbily instutuce jako Dell, Česká pojišťovna, RWE, Komerční banka, Škoda auto a.s. Mladá Boleslav, UniCredit Bank, Hewlett-Packard, Pharmaland a další.

Zdroj: oficiální stránky akce

Zdroj fotografie: Stock.xchng

Další články k tématu

Nejlepší české univerzity a obory podle šanghajského žebříčku

Nejlepší české univerzity a obory podle šanghajského žebříčku

Mezi tisícovkou nejlepších vysokých škol světa v takzvaném šanghajském žebříčku figuruje hned osm českých zástupkyň, o jednu více než loni. Zatímco ta nejlepší česká škola – Univerzita Karlova v Praze – se letos propadla o 100 míst, brněnská Masarykova univerzita naopak poskočila o 200 příček výš. Mezi top školy světa se po loňské absenci letos opět vrátila …