Univerzita T. Bati chce otevřít nové obory

6. 2. 2009 | Aktuality

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně usiluje o akreditaci hned několika nových oborů.

Fakulta technologická podala žádost o akreditaci nových bakalářských i navazujících magisterských oborů. „V bakalářském studiu jde o obor Kosmetika a technologie výroby kosmetických a hygienických přípravků ve studijním programu Chemie a technologie potravin, dále o obor Ovládání rizik ve studijním programu Procesní inženýrství a o obory Sportovní management a Management cestovního ruchu ve studijním programu Ekonomika a management. Ve stejném programu chceme akreditovat i obor Logistika a management v kombinované formě,“ uvedla kancléřka UTB Ing. Andrea Kadlčíková.

Fakulta managementu a ekonomiky žádá o akreditaci pro bakalářský obor Účetnictví a daně ve studijním programu Hospodářská politika a správa. Dále chce vedení fakulty akreditovat obor Řízení výroby a kvality ve studijním programu Systémové inženýrství.

Na Fakultě multimediálních komunikací byl podán k akreditaci nový studijní program Teorie a praxe audiovizuální tvorby v bakalářském i navazujícím magisterském studiu.

Fakulta aplikované informatiky předložila akreditační komisi bakalářský obor Aplikovaná informatika.

Na Fakultě humanitních studií by od nového akademického roku měla začít výuka bakalářského oboru Čínský jazyk pro manažerskou praxi ve studijním programu Filologie.