Týden firem na ČVUT

26. 11. 2003 | Aktuality

V době od 2. do 4. prosince 2003 se budou v prostorách fakult elektrotechnické a strojní na ČVUT prezentovat firmy, které tímto prostřednictvím tamním studentům přinesou nabídku témat diplomových prací či možnosti zaměstnání po ukončení studia. Tuto akci má pod záštitou organizace IAESTE.

           V době od 2. do 4. prosince 2003 se budou v prostorách fakult elektrotechnické a strojní na ČVUT prezentovat firmy, které tímto prostřednictvím tamním studentům přinesou nabídku témat diplomových prací či možnosti zaměstnání po ukončení studia. Tuto akci má pod záštitou organizace IAESTE.

 

            IAESTE ( The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) je studentská nezisková organizace, jejímž posláním je zvyšování úrovně odborných a jazykových znalostí studentů a absolventů, zejména prostřednictvím stáží v některé z 83 zemí světa, které v současné době sdružuje mezi­národní organizace IAETSE International.

           

            Pořádají také projekty, které mají zprostřed­kovat kontakt mezi studenty vysokých škol a firmami – jejich potenciálními zaměstnavateli. Takovým projektem je právě Týden firem. Pro lepší orientaci v rámci týdne IAESTE vydává brožuru, která bude obsahovat nejen kompletní seznam firem, ale i rady studentům jak správně napsat životopis a jak se připravit na pohovor.

 

zdroj: www.ihned.cz, www.cvut.iaeste.cz