Soutěž pro studenty: „Jak si dnes představuji svůj ideální dům“

25. 11. 2008 | Aktuality

Až do 30. listopadu ** se mohou studenti středních a vyšších odborných škol v ČR, kteří se zajímají o projektové plánování či architekturu, přihlásit do druhého ročníku soutěže **Můj rodinný dům. Soutěž pořádá společnost Schiedel a Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR.

Jejím posláním je podpořit a následně samozřejmě i ocenit studenty, kteří jsou kreativní a dokáží pracovat s moderními CAD technologiemi. Letošní ročník se nese pod titulem „Jak si dnes představuji svůj ideální dům”, přičemž studenti budu muset předložit „svou vlastní koncepci rodinného domu, který vedle své architektonické a technické kvality nabídne obyvatelům i stále potřebnější a žádanější přívětivé a pohodové prostředí se zaměřením na optimální zabezpečení jedné za základních životních potřeb člověka: tepla.“ Zahrnuto by však mělo být nejen maximálně uživatelsky přívětivé, ale i ekologické hledisko.

Uzávěrka přihlášek se koná v poslední listopadový den, termín odevzdání soutěžních návrhů je pak stanoven na 31. březen 2009. Slavnostní vyhlášení vítězů se uskuteční v rámci brněnského veletrhu IBF v dubnu příštího roku.

Soutěžní podmínky, přihlášku a další podmínky najdete zde.

Zdroj: www.bydleni.cz