Soutěž nejen pro tvůrce webových stránek

2. 3. 2005 | Aktuality

Soutěž, kterou na téma „Jak si představuji ideální web pro náctileté“ vyhlásila vysoká škola Newton College, je příležitostí pro všechny věkové kategorie. Jak se praví v zadání, soutěžící by měli popsat ideální web pro mladé lidi tak, jak si ho právě oni představují. Zajímavá je na projektu skutečnost, že se mohou zúčastnit i ti, kteří tvorbu webových stránek vůbec neovládají – nejdůležitější je totiž ideový návrh. Součástí soutěžících projektů tedy nemusí být ani popis technického řešení ani grafický návrh podoby webu. Zásadním hodnotícím kritériem bude nápaditost a celková rozmanitost webu pro náctileté.

Uzávěrka soutěže je naplánovaná na 31. března, 15. dubna pak proběhne vyhlášení výsledků. Případní adepti mají tedy ještě téměř masíc čas na to, aby vymysleli a světu nabídli ten jejich nejlepší projekt! Do soutěž je třeba se přihlásit – a to na adrese http://soutez.newtoncollege.cz.

A co za to? Autor vítězného projektu obdrží poukázku na zájezd v hodnotě 25 000 kč dle vlastního výběru. Cenou za druhé a třetí místo je poukázka na nákup zboží v hodnotě 5 000 kč, rovněž dle vlastního výběru. Autoři, kteří se umístí na čtvrtém a pátém místě, dostanou roční předplatné časopisu dle vlastního výběru.