Šestý ročník soutěže Nápad roku je tu!

29. 4. 2013 | Aktuality

Máte v hlavě či v šuplíku nějaký zajímavý podnikatelský záměr a hledáte způsob, jak ho prosadit? Pokud svými parametry vyhovuje podmínkám soutěže Nápad roku, pak už nic nebrání tomu, abyste využili příležitosti a svůj projekt zveřejnili právě v ní! Jejím hlavním posláním je totiž zejména pomoci účastníkům uvést jejich nápad do praxe, i když ve hře je i řada hodnotných cen.

Soutěží se v celkem třech kategoriích:

  • Vodafone Nápad roku 2013 – hlavní kategorie, která je určena všem projektům i soutěžícím bez omezení
  • Ekonom Student podnikatel – kategorie určená studentským podnikatelským záměrům s největším potenciálem
  • HTC Startup roku – kategorie věnovaná nejlepším již realizovaným studentský projektům.

O vítězích projektu rozhodne hlavně jeho proveditelnost v praxi, vize dalšího růstu, kvalita zpracování a samozřejmě originalita. Šanci uspět má každý bez ohledu na dosavadní zkušenosti s podnikáním, důraz však bude kladen i na samotnou osobnost účastníka a prezentaci jeho projektu.

Do soutěže Vodafone Nápad roku 2013 se mohou hlásit jak jednotlivci, tak i týmy. Uzávěrka přihlášek je 10. května 2013. Součástí přihlášky musí být teaser, powerpointová prezentace, týmové video a podnikatelský záměr, dále nápad na rozšíření firmy či projekt pro investory, který dosud nebyl realizován nebo je v přípravě po dobu kratší než dva roky. Vyhlášení výsledků šestého ročníku soutěže proběhne 5. června 2013.

Nejlepší projekty ve všech kategoriích a deset nejlepších budou ohodnoceny finančními i věcnými odměnami v celkové hodnotě téměř milion korun. Vedle finančních i věcných odměn ovšem soutěž nabízí každému účastníkovi také možnost získat na rozjezd svého projektu investici až pět milionů korun a rovněž mentoring a rady od zkušených podnikatelů a investorů. Soutěž vyhlašuje Fakulta podnikohospodářská při Vysoké škole ekonomické v Praze, jejím organizátorem je společnost Podpora rozvoje podnikání s.r.o. Podrobnější informace o projektu včetně podmínek soutěže naleznete na stránkách www.napadroku.cz.

Zdroj: www.napadroku.cz
Zdroj foto: www.napadroku.cz