Pozvánka na TEDx UNYP 2023 - „Klíče do budoucnosti“

6. 10. 2023 | Aktuality

TEDx_UNYP_1_UVODEDx platforma, proslulá podporou intelektu a šířením „Hodnotných myšlenek“ s radostí oznamuje, že nadcházející událost TEDxUNYP 2023 se bude konat v UNYP Aréně dne 21. října 2023. Tématem letošního roku je „Klíče do budoucnosti“ s důrazem na udržitelnost jak pro naši planetu, tak pro nás samotné.

Od svého založení byl TEDxUNYP přední platformou pro výměnu myšlenek a inovací, zapojení předních myslitelů z různých oborů. Letošní událost slibuje hluboký ponor do konceptu udržitelnosti, zkoumání, jak můžeme posílit odolnost naší planety a sami sebe, když se ubíráme do budoucnosti.

„Téma ‚Klíče do budoucnosti‘ zastupuje svět plný příležitostí, vynálezů a inovací – to jsou ty ‚klíče‘. TEDxUNYP přináší velké nápady do života, které nám pomáhají identifikovat tyto myšlenky a podnítit myšlení a diskusi. Právě sdílením inovativních nápadů a kultury najdeme cestu vpřed pro sebe i pro zbytek světa, odemykajíce naši budoucnost,“ komentoval Mark Anderson, marketingový ředitel University of New York in Prague, organizátor a držitel licence TEDxUNYP.

TEDx_UNYPUdálost bude zahrnovat pečlivě vybraný seznam řečníků, včetně proslulých environmentalistů, futuristů, zastánců duševního zdraví a vlivných myslitelů. Řečníci se zaměří na unikátní pohledy na různá témata, jako je změna klimatu, duševní zdraví, osobní rozvoj, podnikání a umělá inteligence. Účastníci budou mít možnost zkoumat klíčové diskuse, které formují náš svět i naše individuální životy.

TEDxUNYP 2023 si klade za cíl probudit naději, odolnost a akci, čelit výzvám, kterým čelí náš svět. Zvýrazněním udržitelnosti má tato událost za cíl inspirovat kolektivní pohyb směrem k odolnější planetě a hlubšímu porozumění osobního rozvoje.

V souladu s interaktivní povahou událostí TEDx, jsou účastníci vyzýváni, aby se účastnili živých debat a navázali kontakt s lidmi se stejnými zájmy, kteří sdílejí zájem o utváření udržitelné budoucnosti.

Další informace o TEDxUNYP 2023, včetně prodeje vstupenek, naleznete na oficiální webové stránce. Vzhledem k vysoké poptávce a omezené dostupnosti vstupenek se doporučuje lístky co nejdříve rezervovat.

Buďte v obraze ohledně TEDxUNYP 2023 na webové adrese www.tedxunyp.com.

Další články k tématu

TEDxUNYP 2022

TEDxUNYP 2022

TEDxUNYP v sobotu 24. září přivítá představitele komerčních, společenských, sportovních, kulturních a akademických institucí, kteří se podělí o inovativní nápady a myšlenky na již šestém pokračování TEDxUNYP. TEDxUNYP je nezávisle organizovaná, oficiálně licencovaná událost TEDx a největší akcí v anglickém jazyce v České republice. Letos se událost vrací do prostoru multifunkční UNYP Arény, kde se v rámci …

Praha se umístila v TOP 10 měst pro studenty

Praha se umístila v TOP 10 měst pro studenty

Praha se umístila mezi desítkou nejlepších měst pro studenty. Žebříček pravidelně zveřejňuje globální síť Campus Advisor na základě hodnocení samotných studentů. Se 4,40 body z pěti obsadila Praha sedmou příčku. Průzkum byl zaměřený na šest oblastí, v nichž každé město mohlo získat maximálně pět bodů.  V otázce vstřícnosti vůči studentům získala Praha 4,74 bodů, za noční život 4,61 …