Otevřené dveře na PEF MENDELU v Brně

11. 1. 2012 | Aktuality

Provozně ekonomická fakulta Mendelovy univerzity v Brně nabízí zájemcům o studium nejen ekonomických, ale i informatických oborů mimořádnou příležitost seznámit se s prostředím školy. Fakulta se otevírá veřejnosti ve dnech 6. 1., 20. 1. a 24. 2. 2012 vždy od 13 hodin v posluchárně Q01 v budově Q. O své zkušenosti se studiem se s nimi podělí současní studenti, kteří tento den spoluorganizují.

Zájemci o studium si budou moci například prohlédnout specializované učebny, seznámit se s informačním systémem fakulty a základními informacemi o studijních programech. Pozornost jistě upoutá možnost navštívit unikátní pracoviště – laboratoř virtuální reality.

Provozně ekonomická fakulta se svou téměř 50letou tradicí je nejstarší ekonomickou fakultou na Moravě, na kterou se hlásí přes 5500 uchazečů ročně. Nabízí všechny tři stupně studia v českém i anglickém jazyce. Přihlášky ke studiu je možno podat v elektronické podobě do 11. 3. 2012. Ukázky minulých testů mohou zájemci shlédnout na: www.pef.mendelu.cz/uchazec

Zdroj: tisková zpráva