Online den otevřených dveří Unicorn University

16. 3. 2023 | Aktuality

Online den otevřených dveří Unicorn UniversityUnicorn University, prestižní soukromá vysoká škola se sídlem v Praze, pořádá každý měsíc online den otevřených dveří pro zájemce o bakalářské a magisterské studijní obory. Tyto akce poskytují příležitost pro studenty, aby se seznámili s unikátními vzdělávacími programy, který nabízí tato instituce.

Na online dni otevřených dveří se účastníci setkají se specialisty ze studijního oddělení, kteří jim poskytnou podrobné informace o kurzech, výukových metodách a zkušenostech, které mohou získat během svého studia na Unicorn University.

Online den otevřených dveří nabízí příležitost pro virtuální prohlídku kampusu, včetně knihovny, učeben a dalších zařízení, které jsou k dispozici pro studenty. Účastníci se také mohou dozvědět o možnostech financování studia, podpůrných službách a dalších benefitech, které Unicorn University nabízí svým studentům.

Kromě toho, že online den otevřených dveří umožňuje zájemcům seznámit se s vysokoškolským programem, je také skvělou příležitostí pro všechny zúčastněné položit otázky a získat informace z první ruky. Akce se konají v přátelské a neformální atmosféře, což umožňuje účastníkům získat lepší představu o tom, zda je Unicorn University správnou volbou pro jejich budoucí kariéru.

Vzhledem k tomu, že se online den otevřených dveří koná každý měsíc, zájemci mají dostatek času na plánování své účasti. Registrace je zdarma a otevřená pro každého, kdo má zájem se dozvědět více o Unicorn University. Zájemci si mohou zaregistrovat svou účast zde.

Další články k tématu

Unicorn University je škola, kde máte vyučující na své straně

Unicorn University je škola, kde máte vyučující na své straně

Škola, která se svým přístupem ke studentům vymyká většině vysokých škol. To je soukromá vysoká škola Unicorn University. Pokud se zajímáte o IT, business či datovou analýzu a hledáte vhodnou vysokou školu, zbystřete. Už jste slyšeli o Unicorn University? Tato soukromá vysoká škola byla založena v roce 2007 pod hlavičkou tuzemské softwarové společnosti Unicorn, která …

Studovat Unicorn University můžete i z Austrálie

Studovat Unicorn University můžete i z Austrálie

Studovat českou vysokou školu z druhého konce světa? Na Unicorn University nic neobvyklého. Díky akreditovaným distančním programům realizovaným plně online můžete studovat skutečně odkudkoli. Být vysokou školou, která je dostupná odkudkoli. Takové je poslání Unicorn University, která umožňuje studium online, a to včetně přijímacího řízení a závěrečných zkoušek. „Tím se otevírá možnost studia třeba maminkám …