Hledáte si práci? Zajděte na Profesia days

4. 10. 2014 | Aktuality

Pokud si hledáte a nebo již brzy budete hledat práci, můžete si k ní pomoci třeba návštěvou veletrhu Profesia days 2014. Jeho již čtvrtý ročník se uskuteční ve dnech 22. a 23. října 2014 na Výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany.

I letos na něm budou mít návštěvníci možnost potkat se osobně se zástupci předních společností, které hledají nové zaměstnance, a nebo využít sekce bezplatného kariérního poradenství a zeptat se na vše, co je zajímá. K tomu patří i příležitost zkonzultovat podobu vlastního životopisu nebo si vyzkoušet pohovor nanečisto. Na programu obou dní veletrhu bude také několik desítek workshopů a přednášek vedených známými osobnostmi z oboru a k dispozici bude i řada stánků, kde si zájemci mohou ozkoušet své jazykové a počítačové znalosti.

V rámci jednotlivých sekcí, které veletrh nabídne, nebude chybět ani Absolventská zóna, která se bude zaměřovat na hlavní otázky a záležitosti, které absolventi při hledání práce, brigády, stáže a nebo praxe řeší nejčastěji.

První den konání akce, tj. ve středu, bude areál otevřen od 10:00 do 19:00 hod., ve čtvrtek pak od 9:00 do 16:00 hod. Vstup na veletrh je zdarma.

Zdroj: www.profesiadays.cz
Foto: www.profesiadays.cz