Na zlínský Majáles vás pozve kosmonaut!

27. 4. 2010 | Aktuality

Zástupci organizačního týmu festivalu SVŠ Majáles UTB 2010 , který vyvrcholí 4. května 2010 na několika místech ve Zlíně, chtějí na tuto akci pozvat nejen všechny vysokoškolské a středoškolské studenty, ale také celou širokou veřejnost. A půjdou na to jak jinak než netradičně!

V úterý 27. dubna 2010 je tak budete moci zahlédnout od 14 hodin na zlínském náměstí Práce a o půl hodiny později také na náměstí Míru. A jak je poznáte? Přece podle kosmonauta! Ten se projde nejen po zmíněných prostranstvích, ale zavítá spolu s pořadateli také do útrob místních středních škol i univerzity, a zanechá po sobě jako důkaz vlajku s logem Majálesu UTB.

Celá akce tak bude alespoň vzdáleně připomínat první výstup Neila Armstronga na Měsíc, což má jen naznačovat zastřešující téma celého letošního Majálesu UTB. Ten se, po loňském Oldschoolu a předloňských Superhrdinech, ponese ve stylu vesmíru a všeho, co k němu patří. Nejen díky zvolenému tématu tak mohou organizátoři akce směle lákat na „hvězdné obsazení hudebního nebe“ (jež tu bude zastupovat třeba Xavier Baumaxa, FIHA, Xindl X, Mňága a Žďorp, Toxique a další), „ko(s)mické soutěže“ či vesmírně „nekonečnou zábavu“.

Celá akce se bude odehrávat hned na několika místech ve Zlíně. Jedním z nich bude i letos otevřená stage přímo na náměstí, kde bude kromě hudebního programu probíhat také očekávaná volba krále Majálesu a soutěže o hodnotné ceny.

Majáles UTB 2010 letos již poosmé pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, a to jako součást předmětu Komunikační agentura. Více informací o festivalu naleznete na majales.utb.cz.