Na VŠE o VŠE: Dorazte na den otevřených dveří

11. 12. 2019 | Aktuality

4R4A4518Jestliže uvažujete o studiu na Vysoké škole ekonomické v Praze, ale prozatím jste neučinili finální rozhodnutí, zavítejte na den otevřených dveří! Informace o podobě studia na VŠE představí vyučující i studenti ze šesti různých fakult.

Den otevřených dveří je určen jak pro zájemce o bakalářské studium, tak i budoucím magistrům. Kromě podrobností o průběhu a podmínkách přijímacích zkoušek se na akci dozvíte informace o více než 60 studijních oborech. Existuje proto šance, že třeba objevíte obor, který vás zaujme, ačkoliv jste o něm předtím neuvažovali.

Během dne otevřených dveří budete mít možnost setkat se kromě vyučujících a studentů také se zástupci jednotlivých odborných pracovišť, s nimiž si budete moct promluvit například o možnosti výjezdu na studijní pobyt v zahraničí nebo o studijních kolejích.

Kromě konzultace se členy univerzity rovněž dostanete příležitost projít si areál univerzity a otestovat si svou připravenost na přijímačky díky zkráceným verzím přijímacích testů nanečisto. Mimo to se dozvíte i něco o tom, jak získat mezinárodní jazykový certifikát.

Den otevřených dveří proběhne 17. prosince od 9 do 16 hodin v Atriu Rajské budovy v areálu VŠE na pražském Žižkově. Kompletní informace o hlavním i doprovodném programu, včetně časového rozpisu, najdete na oficiálních stránkách Vysoké školy ekonomické.

Zdroj: https://www.vse.cz/aktuality/den-otevrenych-dveri-vse/