Mějte Nápad roku a vyhrajte miliónovou investici

9. 3. 2014 | Aktuality

Odstartoval sedmý ročník soutěže Vodafone nápad roku. Zúčastnit se může každý, kdo má zajímavý podnikatelský projekt a chce pomoci s jeho realizací či dalším rozvojem. Získat můžete nejen investici, ale také zpětnou vazbu od odborníků, nové kontakty či medializaci pro svůj nápad.

Deset finalistů vyhraje finanční a věcné odměny, vedle nich ale soutěž nabízí také možnost získat na rozjezd svého podnikání investici. Díky spolupráci s J&T Bankou je možné získat až 10 milionů korun.

Soutěží se ve třech kategoriích, z nichž dvě jsou určené pouze studentům. Vedle hlavní kategorie Vodafone Nápad roku 2014, která je přístupná všem, se jedná o kategorii Ekonom Student podnikatel pro studentský podnikatelský záměr s největším potenciálem, a o kategorii HTC Startup roku pro nejlepší již realizovaný studentský projekt.

Přihlášené projekty bude posuzovat porota složená ze zkušených investorů, podnikatelů, manažerů a zástupců médií. O úspěšnosti nerozhoduje pouze originalita, ale také proveditelnost, potenciál dalšího růstu a kvalita zpracování projektu. V rámci finálového kola je navíc hodnocena osobnost podnikatele. Uspět může každý bez ohledu na dosavadní zkušenosti s podnikáním.

Přihlásit se mohou jak jednotlivci, tak týmy, a to do 10. května 2014. Více informací naleznete na stránkách www.napadroku.cz.

Zdroj obrázku: napadroku.cz

Další články k tématu