Letní studium v angličtině na Prague College

11. 5. 2007 | Aktuality

Studium grafického designu, interaktivních médií či filmové animace. Kromě toho také studium managementu, informačních technologií nebo public relations. Vše v anglickém jazyce s možností ukončit studium na některé z britských univerzit. To vše nabízí Prague College.

Na Prague College je možno si vybrat z kompletní nabídky britských programů vyššího vzdělání na jeden, dva a nebo tři roky. Programy jsou založeny na britském Národním kvalifikačním rámci a akreditovány MŠMT a britskými vzdělávacími organizacemi. Důraz je kladen především na spojení studia a praxe. Vstup do studijního programu je založen na testu z anglického jazyka, posouzení dosavadního studia a pohovoru se studijním poradcem. Zájemci si mohou zapsat také přípravný kurz angličtiny pro studium na anglické univerzitě.

Pro ty, kteří nemají přes rok školy dost, nabízí Prague College i letní školy, a to v délce od jednoho víkendu do několik týdnů. Jejich cena se pohybuje od 6 500Kč a na výběr je široká škála oborů. Studium na Prague College si studenti hradí sami, nicméně je možné zprostředkovat studentskou půjčku. Bližší informace na stránkách školy.