Informační den Karlovy univerzity – už v listopadu

6. 11. 2007 | Aktuality

Které obory se otevírají v příštím akademickém roce na Karlově univerzitě v Praze? Jaká je náplň jednotlivých oborů? Jak proběhne přijímací řízení? Nabízí se přípravné kurzy, které by uchazeče na přijímací zkoušky připravily?

Pokud jste se rozhodli pokračovat ve studiu na Karlově univerzitě (UK), nebo o této možnosti alespoň uvažujete, navštivte Informační den Karlovy univerzity. Během dne se vám představí všech sedmnáct fakult UK, dozvíte se kompletní informace o bakalářském, magisterském a doktorském studiu na UK. Zájemci mohou dále konzultovat své dotazy s pracovníky studijních oddělení.

Osoby se speciálními potřebami (smyslově, pohybově postižení uchazeči aj.) mohou využít nabídku osobní konzultace v prostorách budovy Chemické sekce na Hlavově ulici, kde budou blíže informováni o možnosti studia na fakultách UK.

Informační den Karlovy univerzity proběhne v sobotu 24. listopadu 2007 v pražském areálu Albertov (budovy Přírodovědecké a 1. lékařské fakulty) od 10:00 do 15:30. Akce je určená široké veřejnosti zdarma.

Více informací naleznete zde.