Fotosoutěž o 25 000 korun jako příspěvek na maturiťák

21. 1. 2016 | Aktuality

Za jednu fotku skvělý maturitní ples! University of New York in Prague na něj přispěje 25 000 Kč

Plesová sezóna začíná a s ní i důležitý den v životě mnoha středoškoláků – maturitní ples. Ještě než se v květnu rozběhne kolotoč maturitních zkoušek, je potřeba podstoupit také zkoušku společenskou. Ukázat se svým rodičům, učitelům i spolužákům na reprezentativní akci v tom nejlepším světle. Nikdo ale neříká, že si z maturitního plesu nemůžete udělat i skvělou párty a náležitě si ji užít!

University of New York in Prague se právě proto rozhodla podpořit jeden maturitní ples příspěvkem 25 000 Kč. Za takovou částku už si můžete dovolit skvělého DJe, pořádnou kapelu, známého moderátora nebo luxusní občerstvení. Přiznejte se, komu z letošních maturantů by se taková výhra nelíbila?

Protože University of New York in Prague chce mladé studenty nejen podpořit, ale zároveň i podnítit jejich zdravou soutěživost a kreativitu, vyhlásila zábavnou fotosoutěž. K výhře 25 000 korun na uspořádání pořádného maturitního plesu stačí jediné – poslat co nejoriginálnější fotku s logem UNYP, a to na ples@unyp.cz do 31. ledna 2016. Všechny soutěžní fotky budou poté zveřejněny v albu na Facebooku 1. února, takže budete moci poprosit kamarády o hlasy v podobě lajku na fotku. Z následného hlasování na Facebooku pak vzejde vítěz, kterému zástupce UNYP předá symbolický šek přímo na plese. Reálnou odměnu samozřejmě dostane pořádající škola s dostatečným předstihem.

Jak by měla taková ideální soutěžní fotka vypadat?
Vyfoťte se s logem University of New York in Prague v netradičním prostředí, sami nebo se spolužáky, ve dne či v noci, venku nebo ve škole… to už je jen na vás, však vy jistě vymyslíte něco skvělého a originálního! Zúčastnit se mohou všichni studenti středních škol. Kompletní pravidla najdete zde.

Zní to zajímavě? Pak na nic nečekejte, nažhavte své foťáky a posílejte soutěžní příspěvky. Čas totiž máte jen do 31. ledna 2016! Udělejte ze svého maturitního plesu zážitek, na který budete vzpomínat ještě mnoho let po maturitě!

O University of New York in Prague
Od roku 1998 nabízí UNYP nejlepší vysokoškolské vzdělání v anglickém jazyce ve střední Evropě, se zaměřením na obchodní administrativu, komunikaci, IT management, mezinárodní vztahy, literaturu a psychologii. UNYP je oficiálně uznaná instituce, která v České republice poskytuje vysokoškolské vzdělání. Nabízí akreditované bakalářské a magisterské programy v anglickém jazyce. Jejími partnery jsou prestižní mezinárodní univerzity ve Spojených státech i v Evropě.

Shrnutí soutěže

  1. Vytiskni si logo UNYP zde.
  2. Vyfoť se s logem.
  3. Fotku pošli do 31. ledna 2016 na e-mail ples@unyp.cz spolu s tvým jménem, názvem tvé školy a kontaktními údaji na tebe i tvou školu a potvrď tím svou účast v soutěži.
  4. Od 1. do 10. února hlasuj v soutěžním albu na Facebook stránce UNYP.
  5. Fotka s nejvíce lajky vyhraje příspěvek 25 000 Kč na uspořádání maturitního plesu.