Díky EDUCA MYJOB LIBEREC vyberete školu nebo kariéru

3. 10. 2018 | Aktuality

educa18

EDUCA MYJOB LIBEREC 2018 je největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí na severu Čech. Letos se koná už podvanácté, a to 11.–13. října v liberecké Home Credit Areně. Vstup je zdarma.

Na Educe najdete až 70 škol a 60 firem na jednom místě. Pro studenty základních a středních škol je to skvělá příležitost pro výběr budoucí školy. Studenti vysokých škol se naopak mohou inspirovat firmami a vidět, co by se mohlo stát jejich budoucím povoláním.

Proč dorazit na Educu?

Educa je vlastně takový den otevřených dveří v malém – každá škola má k prezentaci svůj stánek, kde najdete studenty, ale třeba i učitele a můžete se jich zeptat na vše, co vás zajímá. K tomu má každý stánek vždy něco navíc , třeba chemické pokusy nebo virtuální realitu. Domů si pak odnesete letáčky, které můžete v klidu pročíst a prostudovat. Stačí jedno odpoledne a zjistíte vše potřebné k výběru školy. Navíc vstup je zdarma.

A co firmy?

Pro všechny studenty je Educa skvělou příležitostí vidět i to, co se děje ve firmách. Budete mít možnost vidět své budoucí uplatnění v praxi, tím pádem vám pak studium bude dávat ještě větší smysl. Firmy u nás také mají svůj stánek, kde se můžete pobavit s jejich zaměstnanci a vyzvídat dle libosti, co vás o jejich oboru zajímá. A to všechno Educe jde, aby propojila lidi – studenty s firmami a zaměstnavatele se školami.

Nudit se nebude ani váš doprovod

Nechce se vám samotným? Nevadí, klidně přijďte s doprovodem, máme připravený skvělý doprovodný program, který se netýká jen vzdělávání. Uvidíte třeba taneční vystoupení, herečku, zpěvačku a Instagramovou influencerku Marianu Prachařovou nebo se vyfotíte na památku v našem fotokoutku. Také vás čeká výborná káva, při které naberete síly.

Dorazte na Educu 11.–13. října a rozhodněte o své budoucnosti.

educa_myjob_studenti