Den s VŠE - setkání absolventů

16. 11. 2008 | Aktuality

V sobotu 22. 11. 2008 budou prostory Vysoké školy ekonomické opět patřit absolventům. Na letošním „Dni s VŠE“ vystoupí skupina Olympic Petra Jandy, bavič a imitátor Vladimír Hron i studentské soubory VŠE.

O vývoji a strategii VŠE bude informovat rektor a děkani jednotlivých fakult. Více informací o akci naleznete na stránkách [odkaz2: http://www.denvse.cz]]www.denvse.cz.

Letošním setkáním absolventů VŠE bude provázet Petr Vichnar, program bude zahájen vystoupením studentského orchestru Musica Oeconomica Pragensis. Poté rektor VŠE – prof. Ing. Richard Hindls, CSc. – seznámí účastníky akce se strategií školy a zástupci fakult následně přiblíží vývoj a své vize.

Společenská část programu nabídne studentskou inscenaci divadelní hry Oscara Wilda „Jak je důležité míti Filipa“. Velmi úspěšné bylo loňské představení baviče a imitátora Vladimíra Hrona, proto ani letos nebude chybět s novým programem. Vrcholem večera bude koncert skupiny Olympic.

Organizátoři očekávají účast přibližně tisícovky absolventů. Na webových stránkách www.densvse.cz je možné se podívat, kdo z absolventů se již ke dnešnímu dni zaregistroval a jaký je podrobný program akce. Tamtéž je také možné se na akci rovnou online přihlásit.

Zdroj: http://www.vse.cz/zpravodaj.php?…