Den otevřených dveří na TUL - 28. 11.

26. 11. 2007 | Aktuality

Fakulta mechatroniky a mezioborových inženýrských studií Technické univerzity v Liberci zve uchazeče o studium na svůj den otevřených dveří. Ten se uskuteční 28. listopadu 2007 od 11:00 v učebně E9.

Adresa: Fakulta mechatroniky a mezioborových inženýrských studií, TUL Hálkova 6, Liberec

Tramvají: Nastoupíte do libovolné tramvaje číslo 2 jedoucí směrem „Lidové sady“ (opačným směrem než je Ještěd) do stanice „Muzeum – výstaviště“. Cena jízdenky městské hromadné dopravy je 10 Kč na 20 minut jízdy s přestupováním. Jízdenku lze zakoupit v automatu na nástupišti nebo v novinovém stánku.

Autobusem: K areálu TU jezdí z městského autobusového nádraží z Fügnerovy ulice autobusy číslo 15, 19 a 29, ze kterých vystupte na 3. zastávce „Husova“. Cena jízdenky na autobus je také 10 Kč – kupte si ji raději předem, u řidiče je dražší.

Kromě standardního programu dne otevřených dveří se návštěvníci můžou těšit například na návštěvu Laboratoře inteligentních robotů. Na stránkách fakulty najdete výborně propracované plánky objektu, Liberce, autobusového nádraží apod. Další den otevřených dveří zde proběhne 13. února 2008. Fakulta navíc nabízí možnost ji navštívit i v jiné dny, je však třeba se předem ohlásit.