ČZU zve na den otevřených dveří

15. 11. 2016 | Aktuality

Špičkové laboratoře, školní formule, speciální simulátory, drony a polní roboty, skleníky s tropickou flórou, dokumenty, přibližující výzkumné projekty či aktivity v rozvojových zemích, a především informace, o tom, co se na ČZU opravdu můžete naučit, nabídne Den otevřených dveří na ČZU. 

V pátek 25. listopadu od 9.00 do 15.00 bude možné si prohlédnout nejen kampus, ale zblízka vidět špičkové laboratorní přístroje, navštívit učebny i posluchárny. Zástupci vedení fakult budou prezentovat studijní možnosti a odpovídat na dotazy přítomných. Na neformální diskuse se zájemci o studium se těší i členové studentských organizací, kteří také budou návštěvníkům pomáhat při orientaci v areálu univerzity. Ve foyerech fakult budou pro uchazeče připraveny materiály s informacemi o studiu, přijímacích zkouškách a přípravných kurzech.

Dveře otevřou všechny fakulty ČZU – Provozně ekonomická fakulta, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Technická fakulta, Fakulta lesnická a dřevařská, Fakulta životního prostředí, Fakulta tropického zemědělství – a Institut vzdělávání a poradenství (v Malé Chuchli). Podrobné informace o programu na jednotlivých fakultách naleznete na webových stránkách fakult, na fakultních FB profilech a také na místě, ve foyerech fakultních budov.

Další informace ke studiu lze také najít na webu http://studuj.czu.cz. Zde jsou k dispozici vzorové testy, virtuální prohlídka kampusu, fotogalerie a další informace pro ty, kdo se akce nemohou zúčastnit nebo dávají přednost elektronické komunikaci.

Další Dny otevřených dveří jsou plánovány 20. a 21. ledna 2017.

Zdroj: Tisková zpráva ČZU.

Další články k tématu