ČVUT zve studenty na letní školu multimediálních technologií

27. 5. 2013 | Aktuality

České vysoké učení technické v Praze nabízí studentům všech oborů přihlásit se na letní školu multimediálních technologií PULSEE 2013. Jde o třítýdenní intenzivní stáž pro Čechy i studenty ze zahraničí, kteří se zajímají o multimediální a scénickou tvorbu a interaktivní instalace. Letní škola se koná v termínu 8. – 28. července, přihlášku je třeba poslat do 10. června.

Během stáže se účastníci naučí pracovat s prostorem, využívat světelný systém a projekční technologie, komponovat zvuk či navrhnout a vytvořit jednoduchý syntetizér. Cílem výuky bude umožnit studentům vytvoření návrhu i realizaci uměleckého interaktivního projektu. Program může být užitečný také těm, kteří chtějí pouze rozšířit své obzory v některé z uvedených oblastí. Protože cena programu je přes 30 000 Kč, vyplatí se zjistit na domovské univerzitě, zda vám za absolvování stáže budou připsány kredity a zda není možné získat na vaši účast stipendium od školy.

Vyučující lektoři jsou profesionálové v nejrůznějších oblastech, ať už jde o počítačovou grafiku, hudbu či divadlo. Kompletní program v angličtině a další informce jsou k dispozici na stránkách projektu.

Zdroj: tisková zpráva ČVUT

Zdroj fotografie: webové stránky projektu PULSEE 2013