7 důvodu, proč byste si neměli nechat ujít online veletrh VysokéŠkoly.cz

14. 10. 2022 | Pro uchazeče na VŠ

On-line veletrh vysokých škol se blíží! Už 18. října se otevřou virtuální brány desítek českých univerzit a vysokých škol. Proč byste na on-line veletrhu neměli chybět?

1. Velký výběr VŠ

Na on-line veletrhu si budete moci vybírat z desítek top českých vysokých škol a univerzit. Z veřejných nebudou chybět například Univerzita Karlova, Vysoké učení technické v Praze, Ostravská univerzita, Česká zemědělská univerzita v Praze a mnoho a mnoho dalších. Pokud preferujete raději menší školy, nesmíte minout 6x nejlépe hodnocenou soukromou VŠ během posledních 8 let NEWTON University, či UNYP, nebo Ambis.

veletržní hala - vysoké školy2. Chat

Rádi při výběru sbíráte osobní zkušenosti a zážitky? Tak právě pro vás jsme na on-line veletrhu nachystali virtuální setkání přímo se zástupci škol a jejich studenty, kterých se můžete zeptat, na co chcete, prostřednictvím on-line chatu. Od 18. do 19. října vždy od 9:00 do 17:00.

3. Podrobné vyhledávání

Už žádné bloudění mezi stánky. Tu správnou školu si na on-line veletrhu vyberete díky podrobnému vyhledávání, které zohlední vaše preference. Směr studia, obor, typ a forma studia, oblíbené město. Prostě cokoliv co pokládáte při výběru za důležité. Pak už jen stačí kliknout na vyselektované školy a z nich si vybrat tu nejvhodnější, která vám pomůže splnit vaše kariérní sny.

4. Videoprezentace

K veletrhu patří neodmyslitelně také bohatý doprovodný program plný přednášek. O ten nepřijdete ani na on-line verzi. Ve virtuálním přednáškovém sále na vás čeká celá řada přednášek a spousta videí, díky kterým školy poznáte zas o něco lépe.

přednáškový sál - vysoké školy5. Bezplatné vstupné

Při registraci on-line získáte zdarma vstupenku na celé 2 dny on-line veletrhu! K tomu navíc dostanete také unikátní test „Na co se hodíš“, který vám pomůže vybrat si tu nejlepší školu pro vás.

6. Odkudkoliv

Z pohodlí gauče, při cestě vlakem… on-line veletrhu VysokéŠkoly.cz se můžete bezpečně a bez rizika zúčastnit ať už budete kdekoliv. Stačí vám připojení k internetu.

7. Téměř 60 % studentů nedokončí VŠ

Podle posledních výzkumů končí studenti nejčastěji už v prvním ročníku a jako důvod uvádějí nespokojenost s náplní studia. Jak tedy předejít tomu, abyste neztratili čas i peníze? Rada je jednoduchá. Věnujte dostatek času pečlivému výběru správné vysoké školy. Těšíme se na vás.

Další články k tématu