100 let učení oslaví univerzity hokejem. MUNI se střetne s MENDELU

22. 10. 2019 | Aktuality

hokejMasarykova univerzita a Mendelova univerzita letos obě slaví sto let své existence. V rámci oslav se obě univerzity rozhodly poměřit síly i mimo přednáškové sály. 7. listopadu se tak utkají na ledové ploše v DRFG aréně, kde se rozhodne, kdo je stoletým univerzitním hokejovým králem Brna!

Vítěz duelu bude mít tu čest držet u sebe putovní pohár, o který by se mělo později hrát každoročně. Motivace je veliká, takže fanoušky čeká napínavá bitva. Mírným favoritem utkání bude Masaryčka, která sbírá úspěchy i na evropské úrovni v Evropské univerzitní hokejové lize, kde loni skončila třetí. Nicméně MENDELU uspěla v březnu na turnaji brněnských škol, ve kterém porazila i MUNI.

Už před samotným utkáním, které odstartuje v sedm hodin večer, se fanoušci dostanou do varu při průvodu městem. Ledové klání pak zahájí vhazování rektorů obou univerzit.

V rámci zápasu se můžete těšit na nabitý doprovodný program a zkusit své štěstí v soutěžích. V jedné z nich na výherce například čeká možnost zapůjčit si na týden automobil Ford Transit. Po akci bude následovat afterparty.

Lístky můžete zakoupit už nyní v předprodeji v síti Ticketportal za 140 korun.

Zdroj:

https://www.em.muni.cz/sport/12044-ste-vyroci-univerzit-pripomene-hokejove-utkani-muni-vs-mendelu