Za jazyky na veletrh EXPOLINGUA 2008

23. 10. 2008 | Aktuality

Již po osmnácté proběhne na podzim Mezinárodní veletrh jazyků, vzdělávání a kultury. Pod záštitou EU a Ministerstva školství zde bude vystavovat 100 institutů a organizací z dvaceti zemí světa, od Německa až po Guatemalu. Hlavním jazykem letošního ročníku je francouzština.

Veletrh můžete navštívit ve dnech 7. a 8. listopadu mezi desátou a osmnáctou hodinou v Národním domě na Vinohradech (náměstí Míru 9, Praha 2). Kromě výstavních stánků se můžete těšit na více než 60 seminářů a přednášek, jejichž hlavními tématy jsou jazykové kurzy, studium jazyků v zahraničí, jazykové testy nebo e-learning. Letošní ročník bude zaměřen především na novinky a inovace v oboru.

V doprovodném programu si můžete vyzkoušet své znalosti v testech z německého jazyka, zúčastnit se minikurzu arabštiny či rumunštiny nebo se dozvědět více o použití počítačů při překládání. Pokud si navíc necháte zaslat pozvánku (poštou či e-mailem) a vyplněnou ji s sebou donesete na veletrh, budete mít vstup zdarma. Další informace na: Expolingua 2008