VŠO pořádá kurz znakové řeči v cestovních ruchu

5. 8. 2010 | Aktuality

Vysoká škola obchodní v Praze, o.p.s pořádá nově kurz českého znakového jazyka určený speciálně pro pracovníky v cestovním ruchu. Cennou znalost by mohly vuyžít zaměstnanci ubytovacích zařízení či restaurací, průvodci a pracovníci v cestovních agenturách či leteckých společnostech.

Kurz je rozdělen do dvou modulů. První část je věnována obecnému úvodu do problematiky českého znakového jazyka. Druhá část rozvíjí znalosti nabyté v prvním modulu a je zaměřena na ovládnutí plynulé komunikace. Kromě prstové abecedy a slovní zásoby se uchazeči naučí také syntaxu a mimice.

Kurz má celkem 162 vyučovacích hodin, vždy 2×2 hodiny týdně. První modul probíhá od září do února, druhý navazující od února do června 2011. Celková cena za oba moduly činí 9.600,– Kč. Podrobné informace a přihlášku naleznete na webu školy.

Zdroj: Hyperstudent

Zdroj fotografií: stock.xchng

Další články k tématu

Pomaturitní studium jazyků se slevou a i se statutem studenta

Pomaturitní studium jazyků se slevou a i se statutem studenta

Pomaturitní Studium jazyků se slevou a i se statutem studenta. Odložte si rozhodnutí, co dál, o jeden rok! Další vysokoškolské studium nebo práce Vám neutečou… Studujte pomaturitní jazykové kurzy – studium se statutem studenta beze stresu, plné zábavy, a přitom skvělá příprava na další vysokoškolské studium nebo do praxe! Intenzivně se v BOHEMIA INSTITUTU můžete věnovat nejen …

Studujte na vysoké škole, kam se budete těšit!

Studujte na vysoké škole, kam se budete těšit!

Studujte na vysoké škole CEVRO Institut a učte se od nejlepších ve svém oboru. Studujte právo, bezpečnost, ekonomii nebo politologii! Přihlásit se můžete do 30.6.2023! Proč studovat u nás? Jsme školou rodinného typu a nabízíme širokou nabídku unikátních studijních programů, díky kterým získají naši studenti prestižní vzdělání a následně pak i skvělé uplatnění na trhu …