Velká soutěž pro studenty středních a vysokých škol o 60 tisíc!

10. 9. 2007 | Aktuality

1. září 2007 zahajuje portál www.bankovnipoplatky.com spolu se svými partnery Velkou soutěž pro studenty středních a vysokých škol o celkové výhry v celkové hodnotě až 60.000,– Kč! Soutěžní disciplínou bude zpracování nejlepší eseje na téma: „Ideální banka ve 21. století“. Studenti tak mohou uplatnit nejen své znalosti a nápady, ale také svou fantazii.

Soutěž bude probíhat na počátku školního roku a bude trvat přibližně čtyři měsíce (mezi zářím a prosincem kalendářního roku). Soutěž se uskuteční pod hlavičkou internetového serveru www.bankovnipoplatky.com a Poštovní spořitelny, která je partnerem projektu.

Vyhodnocení bude probíhat ve dvou kolech zajišťujících objektivitu celého hodnocení. V prvním kole vyberou zástupci serveru www.bankovnipoplatky.com, vysokých škol a Poštovní spořitelny 20 nejlepších prací. Ve druhém kole je poté bude hodnotit odborná 15-ti členná porota, složená ze zástupců odborného a mediálního partnera, organizátora a garanta projektu a představitelů institucí, které mají bankovní sektor ve své gesci.

Práce je možno přihlašovat od 1. 9. 2007 do 31. 10. 2007. Za přihlášení práce se považuje její zaslání na emailovou adresu soutez@bankovnipoplatky.com s uvedením jména, adresy, jména studované školy, telefonního čísla a emailové adresy autora práce.

Zdroje: www.opf.slu.cz, www.bankovnipoplatky.com