Valentýnský dárek pro studenty

13. 2. 2007 | Aktuality

Společnost GTS International připravila skutečně rozkošný dárek pro své zákazníky. Se sloganem: Růže jsou mrtvý… teď letí zážitky tento týden nabízí jízdenky a letenky ze ceny, z nichž ty nejnižší se skutečně zhruba vyrovnají ceně dvou růží.

Ve dnech od 12. – do 14. 2. tak máte možnost zakoupit zpáteční jízdenku za cestu autobusem do Paříže, Štrasburku, Vídně a řady dalších evropských měst, a to za velmi neobvyklých 90,– Kč (cena je platná pro majitele karet ISIC, ALIVE, ITIC …). Z cest se pak musíte vrátit nejpozději do konce března tohoto roku.

Ve stejném časovém intervalu (pro autobusový zájezd) můžete též zakoupit víkendový pobyt v Paříži a Barceloně za polovinu standardní ceny. Do Paříže je tak možné odcestovat již za 1 200,– Kč za osobu, letecky pak za 4 600,– Kč. Rovněž letecký výlet do Barcelony lze pořídit již za 3 400,– Kč. Rezervace letenek za tyto zvýhodněné ceny je otevřená až do soboty 17. 2.

GTS International v rámci svého valentýnského dárku připravila dále možnost „lyžování v Itálii 2 za 1“ či „2 týdny jazykového kurzu za cenu 1“. Dalším lákadlem by mohla být telefonní karta s kreditem 500 Kč zdarma ke každému nákupu.

Rozpis nabízených kurzů, stejně jako nabídek na lyžovačku a kompletní informace o valentýnských slevách naleznete na níže uvedené adrese.

www.gtsint.cz