UNYP otvírá nový MBA program ve spolupráci se slovinskou univerzitou

22. 11. 2019 | Aktuality

UNYPUniversity of New York in Prague v září zahájila spolupráci se slovinskou vysokou školou GEA College sídlící v Lublani. Obě univerzity sdílí tentýž cíl – chtějí odborně připravovat budoucí lídry v podnikání. Jejich společný MBA program se tedy zaměří především na rozvíjení praktických znalostí. Větší část studia proběhne v Lublani, ale některé přednášky se uskuteční v Praze. Přednášky budou vést mezinárodní lektoři s bohatými podnikatelskými zkušenostmi.

Nový MBA program cílí na ambiciózní pracovníky středního managementu, nezávislé konzultanty a administrátory klíčových klientů, jejichž cílem je rozšířit si odbornou kvalifikaci a postoupit výš v kariérním žebříčku. Podávání přihlášek začalo letos v říjnu, studium pak začne přesně za rok a bude probíhat po dobu 18 měsíců, výhradně o víkendech. Studium zakončí skupinový projekt pod vedením mentora.

„Tato spolupráce mezi GEA College a University of New York in Prague dokazuje, jak moc věříme v potenciál networkingu, když v Lublani vítáme mezinárodní lektory s enormními zkušenostmi. Těším se na nové interakce, perspektivy a především na příležitost podělit se o tyto zkušenosti s účastníky programu,“ uvedla Katja Kraškovic, manažerka GEA College.

MBA neboli Master of Business Administration je mezinárodně uznávaný vysokoškolský titul určený k rozvoji znalostí vyžadovaných pro kariéru v managementu a v podnikání.

Zdroj:

https://www.unyp.cz/cs/news/unyp-rozsiruje-nabidku-mba-programu-diky-novemu-slovinskemu-partnerstvi